Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер-въпрос?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дебитомер-въпрос?

Колеги днес си карах колата при един приятел-изчисти ми грешката на еара(лампата дето светеше) и я пусна на диагностика-каза дебитомера е тръгнал-можел съм да карам така още доста време,но ако искам да си го сменя,което малко ме озадачи-досега несъм имал проблеми с двигателя-винаги се е държал адекватно при подаване на газ и т.н та затова ми стана странно!Дали компа е сбъркал или вече трябва да мисля за смяната му с нов?Държа да отбележа,че пича не е сервиз или някой дилър на дебитомери та да ме набутва-просто компа отчете грешка?Някакви мнения колеги?Благодаря предварително
    155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
    Powered by ...
    sigpic

????????????

какъв е двг.-боксер или т.с.
    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Според подписа на колегата сякаш JTD
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

По какво да се различи проблем при дебитомера.Наща алфа като баща ми я запали в авто-къщата верно не беше работила ама казва че като и е подал газ се едно се чудела колата кво да прай,смисал че не е отчела веднага подаванета на газта тва ли е дебитомера
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от daipper
          По какво да се различи проблем при дебитомера.Наща алфа като баща ми я запали в авто-къщата верно не беше работила ама казва че като и е подал газ се едно се чудела колата кво да прай,смисал че не е отчела веднага подаванета на газта тва ли е дебитомера
          Не. Това е параноята
          Те са няколко вида. Най често срещаните са... дебитомерна, варияторна и ангренажна.
          На първата и последната, епидемията й е през зимата. Когато всички искат, да запалят и да се изстрелят на секундата с мръсна газ, още до като двигателят е леден.
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
            Първоначално публикувано от daipper
            Не. Това е параноята
            Те са няколко вида. Най често срещаните са... дебитомерна, варияторна и ангренажна.
            На първата и последната, епидемията й е през зимата. Когато всички искат, да запалят и да се изстрелят на секундата с мръсна газ, още до като двигателят е леден.

Параноя при мене липсва,компа ги мъдри тези глупости
            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4